Caută pe Germado.com:

septembrie 07, 2014

Acum traducere din română în germană

Traducerea cuvântului acum în germană cu fraze şi pronunţie. Această pagină face parte din categoria Dicţionar Român German. Învaţă germana online cu Germado.com!

Adverb
acum (în prezent; acuma; imediat) jetzt
Exemplu
până acum bis jetzt
Mai multe traduceri
acum (în prezent; acuma) nun
acum (astăzi; azi) heute
acum (chiar acum) soeben
acum (imediat) gleich
acum (în prezent; în zilele noastre) heutzutage

Acum: fraze şi expresii în germană

În continuare, puteţi studia şi învăţa traducerea din română în germană a unor fraze şi expresii ce conţin cuvântul acum.

Română / Rumänisch Germană / Deutsch
fericirea / norocul este acum Glück ist jetzt
aplica acum jetzt bewerben
de acum inainte von jetzt ab
de acum incolo von jetzt ab
de acum inainte von jetzt an
de acum incolo von jetzt an
de acum ab jetzt
chiar acum eben jetzt
tocmai acum eben jetzt
Ce mai e acum? Was ist jetzt?
Joaca-te acum gratis! Jetzt kostenlos spielen!
Chiar / Tocmai acum! Ausgerechnet jetzt!
La culcare acum! Ab ins Bett jetzt!
Nu acum! Nicht gerade jetzt!
Acum sau niciodata! Jetzt oder nie!

Sfaturi de pronunţie în limba germană


Care este traducerea cuvântului acum în limba germană?
Traducerea principală a cuvântului acum în limba germană este jetzt.
Care este pronunţia cuvântului jetzt în limba germană?
Cuvântul jetzt se pronunţă în limba germană ieţ-t.

Important! Sfaturile de pronunţie oferite de Germado.com au rol informativ, scopul lor este de a vă ajuta atunci când doriţi să vă creaţi o ideie de felul în care ar trebui să sune un anumit cuvânt în limba germană, de aceea, ne dorim a vă aduce în atenţie, că: Nu este garantată acurateţea sunetelor reproduse în scris!

Dacă doriţi să îmbunătăţiţi calitatea traducerilor noastre sau să vă împărtăşiţi părerile cu noi puteţi lăsa un mesaj prin intermediul paginii de contact. Suntem foarte bucuroşi să primim mesaje de la vizitatori site-ului nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pagini populare:

Alfabetul si pronuntia in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata alfabetul...

Numerele si numeralul in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata numerele...

Cuvinte in germana
Germado.com va ofera o lista ordonata alfabetic a celor...

Expresii si formule de salut in germana
Salutari sau mai bine zis Grüße. In aceasta lectie oferita...

Zilele saptamanii in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata zilele...

Întrebări frecvente:

Aş vrea să ajut comunitatea, ce îmi recomandaţi? Dacă doriţi să fiţi de ajutor pentru persoanele care vor să înveţe limba germană vă recomandăm să lăsaţi comentarii folositoare la articolele găsite pe Germado.com

Ce înseamnă "comentarii folositoare"? Un exemplu de comentariu ce poate fi de folos ar fi să scrieţi extra propoziţii ajutătoare în articolele de dicţionar sau să oferiţi sfaturi în lecţiile de curs.

Îmi place Germado.com aş vrea să cumpăr cartea. Aş vrea să cumpăr dicţionarul. Aveţi un format PDF sau ceva de acest gen la vânzare? Site-ul nostru Germado.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa înveţe gratuit limba germană prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovăm propria carte sau alte cărţi. În concluzie, nu avem la vânzare nici un produs din cele menţionate mai sus, deoarece, nu-i ăsta scopul site-ului nostru, dacă doriţi să învăţaţi limba germană cu noi o puteţi face prin intermediul internetului fără să plătiţi un cent.

Dacă studiez şi învăţ cursul de limba germană de pe acest site îmi garantaţi ca voi şti limba germană? Nu oferim nici un fel de asigurări sau garanţii, acest site îşi doreşte să fie un ajutor pentru persoanele dornice să înveţe limba germană dar nu asigură sau garanteză nimănui nimic. Normal ar fi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba germană dacă învăţaţi articolele prezente pe acest site, dar pot exista şi persoane cărora site-ul nostru să nu le fie de un real folos, totul este în funcţie de persoană.

Aş vrea să donez o sumă de bani pentru Germado.com, ce paşi trebuie să urmez? Nu avem implementat un sistem de donaţii, deoarece, momentan nu dorim să primim nici un fel de donaţii de la vizitatori noştri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Edvog.com - Health and MedicineScience and TechnologyLanguages and Cultures, Engledo.com - Invata engleza onlineDictionar roman englez, Germado.com - Invata germana onlineDictionar roman german, Inglao.com - Aprender inglés online, Englisco.com - Englisch online lernen, Invata-rapid.com - Invata engleza onlineInvata germana onlineInvata franceza online