Caută pe Germado.com:

Dictionar roman german: Traduceri romana germana

Dictionar roman german online gratuit oferit de Germado.com ce contine cuvinte uzuale traduse corect din limba romana in germana cu fraze si sfaturi de pronuntie. Traducerile oferite de noi simplifica viata persoanelor care doresc sa invete limba germana, deoarece, pe majoritate paginilor cu traduceri se gasesc fraze, conjugari, exemple si sfaturi scrise de pronuntie.

Acest dicţionar online poate fi navigat la fel ca şi cum aţi folosi un dicţionar clasic tipărit, pentru a accesa traducerile oferite de noi trebuie să urmaţi doi paşi simpli: alegeţi litera cu care începe cuvântul dvs. apoi selectaţi cuvântul căutat. Traducerile oferite de noi conţin sfaturi de pronunţie pentru fiecare cuvânt principal în parte şi fraze uzuale folosite în conversaţii de zi cu zi. Dacă doriţi să studiaţi vocabularul şi gramatica limbii germane vă recomandăm cursul nostru gratuit de limba germană.


Cuvinte care incep cu A traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu B traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu C traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu D traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu E traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu F traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu G traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu H traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu I traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu J traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu L traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu M traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu N traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu O traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu P traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu R traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu S traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu T traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu U traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu V traduse din romana in germana

Cuvinte care incep cu Z traduse din romana in germana

Unde sunt cuvintele care încep cu litere ce conţin semne diacritice? Cuvintele care încep cu litere ce conţin semne diacritice se află în dicţionarul nostru român german pe pagina literelor din care derivă diacriticile respective, spre exemplu, să spunem că dvs. căutaţi cuvântul ţară, ţ este o literă cu semn diacritic (litera fiind t), în concluzie, este posibil să găsiţi traducerea cuvântului ţară pe pagina cuvintelor care încep cu litera T.

De ce nu găsesc link-urile către cuvinte care încep cu una din literele K, Q, W, X, Y? În limba română nu sunt foarte multe cuvinte care să înceapă cu una din literele K, Q, W, X sau Y, iar multe din cuvintele care încep cu aceste litere nu sunt foarte uzuale, prin urmare, nu oferim traduceri în limba germană pentru cuvintele care încep cu una din literele K, Q, W, X sau Y, de asemenea, nu avem o pagină specială cu aceste litere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pagini populare:

Alfabetul si pronuntia in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata alfabetul...

Numerele si numeralul in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata numerele...

Cuvinte in germana
Germado.com va ofera o lista ordonata alfabetic a celor...

Expresii si formule de salut in germana
Salutari sau mai bine zis Grüße. In aceasta lectie oferita...

Zilele saptamanii in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata zilele...

Întrebări frecvente:

Aş vrea să ajut comunitatea, ce îmi recomandaţi? Dacă doriţi să fiţi de ajutor pentru persoanele care vor să înveţe limba germană vă recomandăm să lăsaţi comentarii folositoare la articolele găsite pe Germado.com

Ce înseamnă "comentarii folositoare"? Un exemplu de comentariu ce poate fi de folos ar fi să scrieţi extra propoziţii ajutătoare în articolele de dicţionar sau să oferiţi sfaturi în lecţiile de curs.

Îmi place Germado.com aş vrea să cumpăr cartea. Aş vrea să cumpăr dicţionarul. Aveţi un format PDF sau ceva de acest gen la vânzare? Site-ul nostru Germado.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa înveţe gratuit limba germană prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovăm propria carte sau alte cărţi. În concluzie, nu avem la vânzare nici un produs din cele menţionate mai sus, deoarece, nu-i ăsta scopul site-ului nostru, dacă doriţi să învăţaţi limba germană cu noi o puteţi face prin intermediul internetului fără să plătiţi un cent.

Dacă studiez şi învăţ cursul de limba germană de pe acest site îmi garantaţi ca voi şti limba germană? Nu oferim nici un fel de asigurări sau garanţii, acest site îşi doreşte să fie un ajutor pentru persoanele dornice să înveţe limba germană dar nu asigură sau garanteză nimănui nimic. Normal ar fi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba germană dacă învăţaţi articolele prezente pe acest site, dar pot exista şi persoane cărora site-ul nostru să nu le fie de un real folos, totul este în funcţie de persoană.

Aş vrea să donez o sumă de bani pentru Germado.com, ce paşi trebuie să urmez? Nu avem implementat un sistem de donaţii, deoarece, momentan nu dorim să primim nici un fel de donaţii de la vizitatori noştri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Edvog.com - Health and MedicineScience and TechnologyLanguages and Cultures, Engledo.com - Invata engleza onlineDictionar roman englez, Germado.com - Invata germana onlineDictionar roman german, Inglao.com - Aprender inglés online, Englisco.com - Englisch online lernen, Invata-rapid.com - Invata engleza onlineInvata germana onlineInvata franceza online