Caută pe Germado.com:

Invata germana online - Curs de limba germana

Curs gratuit de limba germana ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti studia si invata germana online rapid si fara profesor. Germado.com este un site web in care copii, elevi, parinti sau profesori, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere, pot gasi resursele necesare sa studieze limba germana si sa-si imbunatateasca cunostintele intr-un mediu civilizat ce promoveaza avansul tehnologic si buna educatie. Aici vei gasi lectii de vocabular si gramatica, traduceri, fraze si sfaturi de pronuntie ce vor face procesul de invatare simplu si distractiv.

Lecţii de vocabular - În continuare, veţi găsi lecţii de vocabular cu sfaturi de pronunţie ce vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu limba germană şi să înţelegeţi cuvinte şi expresii de bază folosite în conversaţii uzuale din diferite domenii. Selectaţi lecţia dorită:


Lecţia 1: Alfabetul si pronuntia in germana

Lecţia 2: Numerele si numeralul in germana

Lecţia 3: Cuvinte in germana

Lecţia 4: Cuvinte traduse din romana in germana

Lecţia 5: Expresii si formule de salut in germana

Lecţia 6: Zilele saptamanii in germana

Lecţia 7: Lunile anului in germana

Lecţia 8: Cat este ora / ceasul? in germana

Lecţia 9: Anotimpurile / Vremea in germana

Lecţia 10: Culorile in germana

Lecţia 11: Ghid de limba germana folositor in casa

Lecţia 12: Ghid de limba germana folositor in natura

Lecţia 13: Animale si insecte in germana

Lecţia 14: Alimente in germana

Lecţia 15: Fructe si legume in germana

Lecţia 16: Membrii familiei / Familia in germana

Lecţia 17: Directii si forme geometrice in germana

Lecţia 18: Ghid de limba germana folositor in calatorii

Lecţia 19: Haine / Imbracaminte in germana

Lecţia 20: Produse cosmetice in germana

Lecţia 21: Termeni din sport in germana

Lecţia 22: Partile corpului uman in germana

Lecţia 23: Partile unui automobil in germana
Lecţia 24: Profesii in germana
Lecţia 25: Tari si nationalitati in germana

Lecţii de gramatică - Dacă doriţi să vorbiţi şi să scrieţi corect în limba germană atunci următoarele lecţii de gramatică vă vor fi de un mare ajutor.


Lecţia 26: Adjective in germana

Lecţia 27: Adverbe in germana

Lecţia 28: Conjunctii in germana

Lecţia 29: Prepozitii in germana

Lecţia 30: Pronumele in germana

Lecţia 31: Substantive in germana

Lecţia 32: Verbe in germana

Articole generale - Articolele din această categorie sunt create pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul german pentru diferite ocazii şi conversaţii speciale, de exemplu: de sărbători.


Urari si mesaje de Anul nou in germana

Urari si mesaje de Craciun in germana

Urari si mesaje de Paste in germana

Despre limba germană - Limba germană (Deutsche Sprache) este recunoscută ca şi limbă oficială în Austria, Belgia, Elveția, Germania, Liechtenstein şi Luxemburg. La ora actuală limba germană are aproximativ 90 de milioane de vorbitori nativi, 15 milioane de persoane vorbesc limba germană ca limbă secundară şi peste 100 de milioane de oameni vorbesc limba germană ca o limbă străină, în totalitate peste 200 de milioane de oameni cunosc limba germană la un nivel sau altul.

Notă de încheiere: Resursele care le veţi găsi pe Germado.com sunt originale create, verificate şi analizate de noi prin intermediul internetului si diferitelor materiale didactice accesibile publicului larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pagini populare:

Alfabetul si pronuntia in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata alfabetul...

Numerele si numeralul in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata numerele...

Cuvinte in germana
Germado.com va ofera o lista ordonata alfabetic a celor...

Expresii si formule de salut in germana
Salutari sau mai bine zis Grüße. In aceasta lectie oferita...

Zilele saptamanii in germana
In aceasta lectie oferita de Germado.com veti invata zilele...

Întrebări frecvente:

Aş vrea să ajut comunitatea, ce îmi recomandaţi? Dacă doriţi să fiţi de ajutor pentru persoanele care vor să înveţe limba germană vă recomandăm să lăsaţi comentarii folositoare la articolele găsite pe Germado.com

Ce înseamnă "comentarii folositoare"? Un exemplu de comentariu ce poate fi de folos ar fi să scrieţi extra propoziţii ajutătoare în articolele de dicţionar sau să oferiţi sfaturi în lecţiile de curs.

Îmi place Germado.com aş vrea să cumpăr cartea. Aş vrea să cumpăr dicţionarul. Aveţi un format PDF sau ceva de acest gen la vânzare? Site-ul nostru Germado.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa înveţe gratuit limba germană prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovăm propria carte sau alte cărţi. În concluzie, nu avem la vânzare nici un produs din cele menţionate mai sus, deoarece, nu-i ăsta scopul site-ului nostru, dacă doriţi să învăţaţi limba germană cu noi o puteţi face prin intermediul internetului fără să plătiţi un cent.

Dacă studiez şi învăţ cursul de limba germană de pe acest site îmi garantaţi ca voi şti limba germană? Nu oferim nici un fel de asigurări sau garanţii, acest site îşi doreşte să fie un ajutor pentru persoanele dornice să înveţe limba germană dar nu asigură sau garanteză nimănui nimic. Normal ar fi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba germană dacă învăţaţi articolele prezente pe acest site, dar pot exista şi persoane cărora site-ul nostru să nu le fie de un real folos, totul este în funcţie de persoană.

Aş vrea să donez o sumă de bani pentru Germado.com, ce paşi trebuie să urmez? Nu avem implementat un sistem de donaţii, deoarece, momentan nu dorim să primim nici un fel de donaţii de la vizitatori noştri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Edvog.com - Health and MedicineScience and TechnologyLanguages and Cultures, Engledo.com - Invata engleza onlineDictionar roman englez, Germado.com - Invata germana onlineDictionar roman german, Inglao.com - Aprender inglés online, Englisco.com - Englisch online lernen, Invata-rapid.com - Invata engleza onlineInvata germana onlineInvata franceza online