---
---

Caută pe Germado.com:

Invata germana online - Curs de limba germana

Începător sau avansat? Cu ajutorul acestui curs poţi învăţa limba germană online gratuit, rapid şi fără profesor. Aici vei găsi lecţii de vocabular şi gramatică, traduceri, fraze şi sfaturi de pronunţie ce vor face procesul de învăţare simplu şi distractiv. Germana.xyz este un loc în care copii, elevi, părinţi sau profesori, indiferent de vârstă sau de nivelul de cunoaştere, pot găsi resursele necesare să studieze limba germană şi să-şi îmbunătăţească cunoştinţele într-un mediu civilizat ce promovează avansul tehnologic şi buna educaţie.

Lecţii de vocabular

În continuare, veţi găsi lecţii de vocabular cu sfaturi de pronunţie ce vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu limba germană şi să înţelegeţi cuvinte şi expresii de bază folosite în conversaţii uzuale din diferite domenii. Selectaţi lecţia dorită:

Lecţia 1: Alfabetul şi pronunţia germană

Lecţia 2: Numerele şi numeralul ordinal în germană

Lecţia 3: Cuvinte în germană

Lecţia 4: Dicţionar român englez: Cuvinte traduse din română în germană

Lecţia 5: Expresii uzuale în germană: Formule de salut

Lecţia 6: Zilele săptămânii în germană

Lecţia 7: Lunile anului în germană

Lecţia 8: Cât este ora / ceasul? în germană

Lecţia 9: Anotimpurile / Vremea în germană

Lecţia 10: Culorile în germană

Lecţia 11: Germana în jurul casei

Lecţia 12: Germana în natură

Lecţia 13: Animale şi insecte în germană

Lecţia 14: Alimente în germană

Lecţia 15: Fructe şi legume în germană

Lecţia 16: Membrii familiei / Familia în germană

Lecţia 17: Direcţii şi forme geometrice în germană

Lecţia 18: Germana în călătorie

Lecţia 19: Haine / Îmbrăcăminte în germană

Lecţia 20: Produse cosmetice în germană

Lecţia 21: Termeni uzuali din sport în germană

Lecţia 22: Părţile corpului uman în germană

Lecţia 23: Părţile unui automobil în germană
Lecţia 24: Profesii în germană
Lecţia 25: Ţări şi naţionalităţi în germană

Lecţii de gramatică

Dacă doriţi să vorbiţi şi să scrieţi corect în limba germană atunci următoarele lecţii de gramatică vă vor fi de un mare ajutor.

Lecţia 26: Adjective în germană

Lecţia 27: Adverbe în germană

Lecţia 28: Conjuncţii în germană

Lecţia 29: Prepoziţii în germană

Lecţia 30: Pronumele în germană

Lecţia 31: Substantive în germană

Lecţia 32: Verbe în germană (auxiliare, modale)

Articole generale

Articolele din această categorie sunt create pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul german pentru diferite ocazii şi conversaţii speciale, de exemplu: de sărbători.


Urări şi mesaje de Anul nou în germană

Urări şi mesaje de Crăciun în germană

Urări şi mesaje de Paşte în germană

Despre limba germană (pe scurt)

Limba germană (Deutsche Sprache) este recunoscută ca şi limbă oficială în Austria, Belgia, Elveția, Germania, Liechtenstein şi Luxemburg. La ora actuală limba germană are aproximativ 90 de milioane de vorbitori nativi, 15 milioane de persoane vorbesc limba germană ca limbă secundară şi peste 100 de milioane de oameni vorbesc limba germană ca o limbă străină, în totalitate peste 200 de milioane de oameni cunosc limba germană la un nivel sau altul.

Notă de încheiere: Resursele care le veţi găsi pe germana.xyz sunt originale create, verificate şi analizate de noi prin intermediul internetului si diferitelor materiale didactice accesibile publicului larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pagini populare:

Alfabetul si pronuntia in germana
Cu ajutorul sfaturilor şi tabelelor noastre credem că veţi învăţa...

Numerele si numeralul in germana
În această lecţie veţi învăţa numerele în limba Germană de la 1...

Cuvinte in germana
Germado.com vă oferă o listă ordonată alfabetic a celor mai uzuale...

Expresii si formule de salut in germana
Salutări sau mai bine spus Grüße. În această lecţie veţi învăţa...

Zilele saptamanii in germana
În această lecţie veţi învăţa zilele săptămânii în limba germană...

Întrebări frecvente:

Îmi place Germado.com aş vrea să cumpăr cartea. Aş vrea să cumpăr dicţionarul. Aveţi un format PDF sau ceva de acest gen la vânzare? Site-ul nostru Germado.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa înveţe gratuit limba germană prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovăm propria carte sau alte cărţi. În concluzie, nu avem la vânzare nici un produs din cele menţionate mai sus, deoarece, nu-i ăsta scopul site-ului nostru, dacă doriţi să învăţaţi limba germană cu noi o puteţi face prin intermediul internetului fără să plătiţi un cent.

Dacă studiez şi învăţ cursul de limba germană de pe acest site îmi garantaţi ca voi şti limba germană? Nu oferim nici un fel de asigurări sau garanţii, acest site îşi doreşte să fie un ajutor pentru persoanele dornice să înveţe limba germană dar nu asigură sau garanteză nimănui nimic. Normal ar fi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba germană dacă învăţaţi articolele prezente pe acest site, dar pot exista şi persoane cărora site-ul nostru să nu le fie de un real folos, totul este în funcţie de persoană.

Aş vrea să donez o sumă de bani pentru Germado.com, ce paşi trebuie să urmez? Nu avem implementat un sistem de donaţii, deoarece, momentan nu dorim să primim nici un fel de donaţii de la vizitatori noştri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Edvog.com - Health and MedicineScience and TechnologyLanguages and Cultures, Engledo.com - Invata engleza onlineDictionar roman englez, Germado.com - Invata germana onlineDictionar roman german, Inglao.com - Aprender inglés online, Englisco.com - Englisch online lernen, Invata-rapid.com - Invata engleza onlineInvata germana onlineInvata franceza online