Treceți la conținutul principal

Dictionar Roman German Online

Dictionar roman german online gratuit oferit de Germado.com ce contine cuvinte uzuale traduse corect din limba romana in germana cu fraze si sfaturi de pronuntie. Traducerile oferite de noi simplifica viata persoanelor care doresc sa invete limba germana, deoarece, pe majoritate paginilor cu traduceri se gasesc fraze, conjugari, exemple si sfaturi scrise de pronuntie.

Acest dicţionar online poate fi navigat la fel ca şi cum aţi folosi un dicţionar clasic tipărit, pentru a accesa traducerile oferite de noi trebuie să urmaţi doi paşi simpli: alegeţi litera cu care începe cuvântul dvs. apoi selectaţi cuvântul căutat. Traducerile oferite de noi conţin sfaturi de pronunţie pentru fiecare cuvânt principal în parte şi fraze uzuale folosite în conversaţii de zi cu zi. Dacă doriţi să studiaţi vocabularul şi gramatica limbii germane vă recomandăm cursul nostru gratuit de limba germană.


Cuvinte care incep cu A

Cuvinte care incep cu B

Cuvinte care incep cu C

Cuvinte care incep cu D

Cuvinte care incep cu E

Cuvinte care incep cu F

Cuvinte care incep cu G

Cuvinte care incep cu H

Cuvinte care incep cu I

Cuvinte care incep cu J

Cuvinte care incep cu L

Cuvinte care incep cu M

Cuvinte care incep cu N

Cuvinte care incep cu O

Cuvinte care incep cu P

Cuvinte care incep cu R

Cuvinte care incep cu S

Cuvinte care incep cu T

Cuvinte care incep cu U

Cuvinte care incep cu V

Cuvinte care incep cu Z

Unde sunt cuvintele care încep cu litere ce conţin semne diacritice? Cuvintele care încep cu litere ce conţin semne diacritice se află în dicţionarul nostru român german pe pagina literelor din care derivă diacriticile respective, spre exemplu, să spunem că dvs. căutaţi cuvântul ţară, ţ este o literă cu semn diacritic (litera fiind t), în concluzie, este posibil să găsiţi traducerea cuvântului ţară pe pagina cuvintelor care încep cu litera T.

De ce nu găsesc link-urile către cuvinte care încep cu una din literele K, Q, W, X, Y? În limba română nu sunt foarte multe cuvinte care să înceapă cu una din literele K, Q, W, X sau Y, iar multe din cuvintele care încep cu aceste litere nu sunt foarte uzuale, prin urmare, nu oferim traduceri în limba germană pentru cuvintele care încep cu una din literele K, Q, W, X sau Y, de asemenea, nu avem o pagină specială cu aceste litere.

Intrebari frecvente:

Imi place Germado.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Germado.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba germana prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba germana cu noi o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba germana de pe acest site imi garantati ca voi sti limba germana? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba germana dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba germana dacă invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Germado.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.comGermado.comInvata-rapid.comRoClipuri Youtube

The header image has been made by me using GIMP