Treceți la conținutul principal

Invata Germana Online Gratuit

Curs gratuit de limba germana ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti studia si invata germana online rapid si fara profesor. Germado.com este un site web in care copii, elevi, parinti sau profesori, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere, pot gasi resursele necesare sa studieze limba germana si sa-si imbunatateasca cunostintele intr-un mediu civilizat ce promoveaza avansul tehnologic si buna educatie. Aici vei gasi lectii de vocabular si gramatica, traduceri, fraze si sfaturi de pronuntie ce vor face procesul de invatare simplu si distractiv.

Lecţii de vocabular - În continuare, veţi găsi lecţii de vocabular cu sfaturi de pronunţie ce vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu limba germană şi să înţelegeţi cuvinte şi expresii de bază folosite în conversaţii uzuale din diferite domenii. Selectaţi lecţia dorită:


Lecţia 1: Alfabetul si pronuntia in germana

Lecţia 2: Numerele si numeralul in germana

Lecţia 3: Cuvinte in germana

Lecţia 4: Cuvinte traduse din romana in germana

Lecţia 5: Expresii si formule de salut in germana

Lecţia 6: Zilele saptamanii in germana

Lecţia 7: Lunile anului in germana

Lecţia 8: Cat este ora / ceasul? in germana

Lecţia 9: Anotimpurile / Vremea in germana

Lecţia 10: Culorile in germana

Lecţia 11: Ghid de limba germana folositor in casa

Lecţia 12: Ghid de limba germana folositor in natura

Lecţia 13: Animale si insecte in germana

Lecţia 14: Alimente in germana

Lecţia 15: Fructe si legume in germana

Lecţia 16: Membrii familiei / Familia in germana

Lecţia 17: Directii si forme geometrice in germana

Lecţia 18: Ghid de limba germana folositor in calatorii

Lecţia 19: Haine / Imbracaminte in germana

Lecţia 20: Produse cosmetice in germana

Lecţia 21: Termeni din sport in germana

Lecţia 22: Partile corpului uman in germana

Lecţia 23: Partile unui automobil in germana
Lecţia 24: Profesii in germana
Lecţia 25: Tari si nationalitati in germana

Lecţii de gramatică - Dacă doriţi să vorbiţi şi să scrieţi corect în limba germană atunci următoarele lecţii de gramatică vă vor fi de un mare ajutor.


Lecţia 26: Adjective in germana

Lecţia 27: Adverbe in germana

Lecţia 28: Conjunctii in germana

Lecţia 29: Prepozitii in germana

Lecţia 30: Pronumele in germana

Lecţia 31: Substantive in germana

Lecţia 32: Verbe in germana

Articole generale - Articolele din această categorie sunt create pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul german pentru diferite ocazii şi conversaţii speciale, de exemplu: de sărbători.


Urari si mesaje de Anul nou in germana

Urari si mesaje de Craciun in germana

Urari si mesaje de Paste in germana

Despre limba germană - Limba germană (Deutsche Sprache) este recunoscută ca şi limbă oficială în Austria, Belgia, Elveția, Germania, Liechtenstein şi Luxemburg. La ora actuală limba germană are aproximativ 90 de milioane de vorbitori nativi, 15 milioane de persoane vorbesc limba germană ca limbă secundară şi peste 100 de milioane de oameni vorbesc limba germană ca o limbă străină, în totalitate peste 200 de milioane de oameni cunosc limba germană la un nivel sau altul.

Notă de încheiere: Resursele care le veţi găsi pe Germado.com sunt originale create, verificate şi analizate de noi prin intermediul internetului si diferitelor materiale didactice accesibile publicului larg.

Intrebari frecvente:

Imi place Germado.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Germado.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba germana prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba germana cu noi o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba germana de pe acest site imi garantati ca voi sti limba germana? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba germana dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba germana dacă invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Germado.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.comGermado.comInvata-rapid.comRoClipuri Youtube

The header image has been made by me using GIMP